Tom_Poznan 29.10.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 mam pytanie co do pokrycia na suficie które widziałem jakiś czas temu.Wyglądało to jak płyta g-k ale był to podobno plastic??Dla podpowiedzi podam że było to zamontowane w domku z klimą i nawiew był przez szczeliny w sufcie (prawie niewidoczne)czy wiecie co to mogło być Dzięki za odpowiedźPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka 29.10.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Hejmoże to płytyt mineralne. O czymś takim czytałam w jednej z miliona gazet o urządzaniu wnętrz, w artykule o sufitach podwieszanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 29.10.2004 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 nie wiem co to jest (ale raczej nie płyty mineralne) Może jeszcze ktoś się wypowie na ten temat?? Jak sam się dowiem to coś napiszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don 31.10.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 chyba wiem o co chodzi ...moi znajomi maja cos takiego ..z informacji od niech wiem ze to silikon jakas folia czy cos takiego nagrzewana i naciagana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 01.11.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Jest to sufit napinany wykonany z materialu po podgrzaniu napinany jest na wczesniej zamocowane listwyma kilka rodzajow powierzchni lacznie z lustrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts