adi191 29.09.2019 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Dzień dobry w ten jesienny weekend,żeby nie odgrzewać kotleta, chciałbym tutaj spytać - co polecacie do wyrównywania ścian? U nas w domu najczęściej tata używał Kanuf MP75 L, więc mam jedyne doświadczenie używania tego produktu. Czytałem dziś opinie, że 75 L lepiej zastąpić zwykłym 75, bo lepiej wiąże. Niektóre osoby także wrzucały pomysł na Goldband, ale w sumie to nie wiem. Głupi jestem w tym temacie.Może ktoś coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 21.10.2019 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Szanowny Panie,aby dopasować konkretne rozwiązanie, potrzeba więcej informacji na temat tego, z jakie materiału zostały wykonane ściany i w jaki sposób są wykończone, czy zachowane są piony itp. W przypadku dużych nierówności dobrym sposobem może być zastosowanie płyt gipsowo-kartonowych klejonych na klej gipsowy Śnieżka Acryl-Putz® KG31 lub montowanych na stelażu z profili aluminiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.03.2020 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) No dobra.. a jak ja nie chce klasc plyt.. to mozna dac ten wasz putz 2 w 1? Mam tego cholerstwa troche.. niestety ma grudki po rozmieszaniu, wiec domyslam sie, ze jest zawilgocona..Ale z tym juz nic nie zrobie, powiedzmy, ze da sie pracowac;/ skulam warstwe tynku rozowego (dom na wyspach) a pod nia jest szary tynk betonowy. I to potrzebuje wyrownac. Grubosc max 2 cm. [ATTACH=CONFIG]441431[/ATTACH] Edytowane 4 Marca 2020 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 23.03.2020 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szanowna Pani,Gładź faktycznie mogła ulec zawilgoceniu wskutek nieprawidłowego przechowywania. Występowanie grudek może uniemożliwić uzyskanie odpowiedniego efektu. Gładź Śnieżka Acryl-Putz® ST10 jest przeznaczona do wygładzania ścian oraz uzupełniania ubytków. Jeśli zależy Pani na stworzeniu nowej warstwy tynku to rekomenduję zastosowanie odpowiedniego tynku. Gładź można natomiast wykorzystać do stworzenia gładkiej, śnieżnobiałej powierzchni wykończeniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts