PaweL71 29.09.2019 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Szukam rodziny do wspólnego zakupu działki i pobudowania bliźniaka w okolicach Piastowa, Pruszkowa, Reguł itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Like12 16.10.2019 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Czasu już trochę minęło, ale odpowiedzi nie widzę - czy emat jest dalej aktualny? Jaki kapitał potrzebny? slizzing hot free Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Like12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie_h2 14.11.2019 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Jestem zainteresowany wspólną budową bliźniaka w wymienionej przez Pawła lokalizacji. Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie_h2 24.11.2019 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Podtrzymuję swoją propozycję budowy bliźniaka w wymienionej w tym wątku lokalizacji.Mam nadzieję, że na tym forum uda mi się znaleźć odpowiedniego partnera takiego przedsięwzięcia. Czekam na kontakt od osoby marzącej o nowym domu i zdecydowanej do dzielenia się trudami wspólnej budowy.Kontakt mailowy: [email protected] PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie_h2 09.02.2020 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Temat jest nadal aktualny. Czekam na kontakt pod adresem: [email protected] PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gies1719515163 17.02.2020 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Panie Karolu. Napisałem właśnie do Pana maila, liczę na odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie_h2 17.03.2020 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Panie Grzegorzu, Bardzo dziękuję za prowadzoną korespondencję mailową. Niestety nie odpowiedział Pan na moje ostatnie maile, co oznacza dla mnie Pana rezygnację z pomysłu wspólnej budowy. Wielka szkoda. W tej sytuacji moja propozycja jest aktualna. Nie tracę nadziei i czekam na rodzinę przekonaną w 100% do pomysłu wspólnej budowy bliźniaka.Adres mailowy bez zmian:[email protected] PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts