Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mam dość natrętnych przedstawicieli

Majka

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
Mariusz, poważać to nie znaczy zmieniać. Rozumiem, ze to trudne, ale postaraj się chociaż troszeczkę 8) :D

Poważac tzn zrozumiec też zdanie innej osoby. Ty i Paty nie potraficie przyjąć do wiadomości, że ktoś może mieć inne zdanie niż Wy, a konkretnie JA.

A skoro uważacie, że moje zdanie na ten temat jest złe postarajcie się je zmienić poprzez logiczną argumentację. I to jest SENS mojej poprzedniej wypowiedzi. Postaraj się to zrozumieć, wiem, że to trudne, ale postaraj się chociaż troszeczkę..

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom
wytłumaczcie mi, czy w tej pracy jest konieczne być tak nachalnym?

Myslę, ze majka sama sobie odpowie na to pytanie.Publicznie proszę Majkę, aby opisała jak ONA pracowałaby w takim zawodzie. Konktrenie wypunktować co, jak i w jakiej kolejności powinno się załatwiac.

Dalszą dysputę uzalezniam od jej odpowiedzi.

Gość M@riusz_Radom
Mariusz, może ogłoś się tu panem i władcą mysli wszystkich forumowiczów. Tym razem już przesadziłeś :evil:

A konkretnie GDZIE ?? Jak będziesz chciała to rozłoże na części pierwsze Twoją odpowiedź na mojego pierwszego posta, albo Ty przeczytaj ją raz jeszcze. Nie narzucałem Ci swojego zdania, Ty za to starałaś się podwazyć to co napisałem (gdzie tu zrozumienie?)

Ja opisuję moje spostrzeżenia, a Ty co ja powinnam spostrzegać.

Moim ojciem duchowym napewno nie zostaniesz.

A konkretnie GDZIE ? :) Jesli chodzi Ci o moją ostatią odpowiedź na Twojego posta to sama sobie na nią zasłużyłas, odpowiedziałem równie złosliwie jak i Ty ;)

Gość M@riusz_Radom
OOOOOOOOOOOOO Ty pattaya przegiąłeś teraz!!!!!!!!!! :D Nazywać kolegę kroyena WAMPIERZEM??? I nawet nam nie wytłumaczyłeś co to znaczy? :o

Na ziemiach polskich używano i innych określeń tożsamych z wampirem m. in. upiór, wypiór, wąpierz, wampierz, strzyga, strzygoń, których tradycja utrwalona jest w licznych nazwach geograficznych m. in. Wąpiersk, Wąpierz, Wampierzów, Strzygi.

Innymi słowy : KRWIOPIJCA ;)

A ja nie wiem czemu jak widzę skrót myślowy M@riusza to mi na oczy taki kawał wyrobu dzirawego firmy na "W" na oczy się rzuca.

Ps. Co wy tam wiecie jak trzeba cały rok po nockach łazić i jeszcze na jesieni to "okienko" w plan wstawią, a na wiosnę spóźnienie do akt wewalą. Z kielczącym pozdrowieniem.

Gość M@riusz_Radom
A ja nie wiem czemu jak widzę skrót myślowy M@riusza to mi na oczy taki kawał wyrobu dzirawego firmy na "W" na oczy się rzuca.

?? Możesz sprecyzować, bo mam trudności z rozszyfrowaniem, ale starałem się.

Nikt tu w swoich wypowiedziać nie neguje pracy przedstawiciela, nikt niemówi że to zła praca , gorsza od innych itp.

Tak jak w każdej wykonywanej pracy czy to sprzątaczki , czy to dyrektora, lekarza itp. obowiązują ZASADY DOBREGO WYCHOWANIA I KULTURY tak i tu na słowa "nie ,dziekuję" przedstawiciel powinien się wycofać a nie dalej nachalnie i upierdliwie próbować sprzedać swoją usługę. Majka chciała poznać opinie o przedstawicielach właśnie tego typu.

Nawet w tym wątku niektórzy zachowują się jak nachalny przedstawieciel, który ma rację i jest święcie przekonany że jego "produkt" jest najlepszy.

Paty.

Gość M@riusz_Radom
Tak jak w każdej wykonywanej pracy czy to sprzątaczki , czy to dyrektora, lekarza itp. obowiązują ZASADY DOBREGO WYCHOWANIA I KULTURY tak i tu na słowa "nie ,dziekuję" przedstawiciel powinien się wycofaćPaty.

Otóż to, pod tym mogę się podpisać się wszystkimi łapami..

Nawet w tym wątku niektórzy zachowują się jak nachalny przedstawieciel, który ma rację i jest święcie przekonany że jego "produkt" jest najlepszy.

Bo tacy sa najlepsi, najskuteczniejsi. PH musi być święcie przekonany, że jego produkt jest najwspanialszy,najlepszy i bezkonkurencyjny.

Czy byłabyś zadowolona gdyby Twój pracownik reklamował Twoje futra jako "takie sobie" ? :)

Zresztą, skoro mnie Ktoś wybitnie denerwuje, to unikam kontaktu z takim człowiekiem i nie wdaje się z nim w dyskucje. Wy chyba jesteście masochistkami bo same siebie lubicie denerwwować (bo rozumiem, że tym nachalnym PH miałem być ja?)

i o co chodzi ? Kulturalnie Pani pyta o mozliwość podjęcia współpracy.

Z drugiej strony dziwne jest to, że PH nie ma firmowego adresu e-mail ;)

A czy ja pisałem, że niekulturalnie.....

Napisałem Coś w TEMACIE ...... a wnioski niech każdy sobie wysnuje sam.

Gość M@riusz_Radom
Napisałem Coś w TEMACIE ...... a wnioski niech każdy sobie wysnuje sam.

No tak, ale umiesciłeś ten wpis w wątku o natrętnych, nachalnych i upierdliwych PH, czyli w moim odczuciu dałeś do zrozumienia, że i tamten post się do nich kwalifikuje :)

Wiem, komplikuję, ale zawsze staram się spojrzeć "szerzej" na problem ;)