Satia 29.09.2019 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Witam Wszystkich! Planuję wykonanie ocieplenia domu wełną Rockwool Rockslab Acoustic 15 cm, jest hydrofobizowana, ma niezły (chyba) współczynnik ciepła i w Casto jest w dobrej (tak mi się wydaje cenie). Czy ktoś zastosował ten rodzaj wełny do ocieplenia domu i może powiedzieć, czy to dobry pomysł. Macie jakieś porady dotyczące ocieplenia. Jestem początkującym forumowiczem, bardzo proszę o porady. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 01.10.2019 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Witam Wszystkich! Planuję wykonanie ocieplenia domu wełną Rockwool Rockslab Acoustic 15 cm, jest hydrofobizowana, ma niezły (chyba) współczynnik ciepła i w Casto jest w dobrej (tak mi się wydaje cenie). Czy ktoś zastosował ten rodzaj wełny do ocieplenia domu i może powiedzieć, czy to dobry pomysł. Macie jakieś porady dotyczące ocieplenia. Jestem początkującym forumowiczem, bardzo proszę o porady. Pozdrawiam. Witaj Jeżeli zamierzasz wykonać ocieplenie domu metodą lekką suchą gdzie warstwą wykończeniową będzie np.deska elewacyjna to jest to idealny produkt dla Ciebie. Przybliż proszę jak widzisz poszczególne warstwy przegrody a podpowiem Ci więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts