andzia28 29.10.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Wiem, wiem... to już jest śmieszne. Ale już od roku kupuję (bez efektu) taboreciki do kuchni. Szukam czegoś oryginalnego, wpadającego w oko, no wiecie... takiego łał Pomocy, poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 29.10.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 A o jakie konkretnie taboreciki chodzi? czy o takie wyzsze, typu barowe, czy normalnej wysokosci krzesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof Błażowski 31.10.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 ... Jeżeli chodzi o stołki do kuchni to polecam krzesła DOLLY HOCKER alu firmy Nowy Styl z Krosna. Sam mam je w domu. Podstawową zaletą tych krzeseł jest to, że oparcie nie obija ścianę oraz bardzo wygodnie się siedzi (są półbarowe)http://www.nowystyl.com.pl/pl/cafe/dolly_hocker.htmPozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 03.11.2004 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Szukam krzeseł/taboretów tradycyjnej wysokości. Dolly hocker - prezentują się nieźle. Muszę je zobaczyć gdzieś "na żywca". Może jeszcze jakieś pomysły macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts