MarekZakor 02.10.2019 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Witam, Mam problem z pękniętymi parapetami z konglomeratu jakie wstawiła mi kilka dni temu firma. Na drugi dzień po montażu zauważyłem że niektóre są całkowicie pęknięte. Jest wyraźna rysa przez całą szerokość, prostopadle do okna. Rozmawiałem z tą firmą i zaproponowali mi że jakoś to zniwelują ale nie będą ich wymieniać.Nie wiem czy zgodzić się na taki zabieg.Czy w przyszłości mogą pojawić jakieś z tym problemy?Czy zmiany temperatury itp będą powodowały "dziwne" zachowanie się tych pękniętych parapetów? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekZakor 03.10.2019 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Naprawdę nikt tutaj nie zna odpowiedzi na mój problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 09.10.2019 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Absolutnie się nie zgadzaj, co to za firma jest w ogóle? przecież to nie są tanie rzeczy, dlaczego masz mieć pęknięte??? w szoku w ogóle jestem. u nas mamy granit, fachowcy z Marmur Dulemba nam montowali i w trakcie upadł im młotek bodajże na parapet. Ledwo widoczne wyszczerbienie i nie kładli wcale tego parapetu tylko nowy przywieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts