enussss 02.10.2019 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 (edytowane) Cześć, szukam agregatu który uciągnie betoniarke o pojemności około 120l. Na co zwrócic uwagę przy zakupie agregatu ? jaka charakterystyka agregatu pozwoli na prace takiej betoniarki ? Edytowane 2 Października 2019 przez enussss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luzak1988 17.10.2019 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Też jestem zainteresowany tym tematem. Na jednym z forum doradzili mi agregat firmy FOGO na silniku hondy. Max chyba 3kW jednofazowy, z tego co poczytałem opini to jest on wstanie pociągnąć wszsytkie niezbędne urządzenia na budowie, oczywiście nie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 17.10.2019 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 W betoniarce macie silnik z tabliczką znamionową . Wartość na tym urządzeniu z naddatkiem 50% i generator nie na mocy szczytowej tylko trwałej tak aby betoniarka chodziła i grzać wode na kawe, . herbatę zdała . To starczy na wszystko na standardowej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts