Pytajnick 04.10.2019 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 Witam. Gdyby ktoś miał wiedzę, to proszę o parę zdań Mam trzy oferty na POŚ. Cena mnie nie interesuje, potrzebuję jak najlepszej. Ekopol, BIO instaline, Sotlarenz - którą z tych trzech byście wybrali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czystesrodowsko 06.10.2019 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Witam. Gdyby ktoś miał wiedzę, to proszę o parę zdań Mam trzy oferty na POŚ. Cena mnie nie interesuje, potrzebuję jak najlepszej. Ekopol, BIO instaline, Sotlarenz - którą z tych trzech byście wybrali ? Trochę niewłaściwie postawiłeś pytanie. Analogiczne w przypadku samochodów, brzmiało by: Fiat (bez wskazania konkretnego modelu), Trabant 601, Citroen (bez wskazania konkretnego modelu). Innymi słowami: pierwsza i trzecia to nazwa producenta, środkowa to zwykły osadnik gnilny tzw. podczyszczalnia. Określ ponadto swoje wymagania, bo to tez jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 06.10.2019 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Wymagania POŚ na trzy osoby, która pochodzi co najmniej 7 lat po których lub wcześniej mam mieć możliwość podłączenia do kanalizacji miejskiej. Grunt - piasek do 2,5m.Ekopol EKO2500Sotlrenz Epureco 2700tej trzeciej nie pamiętam w tej chwili. Edytowane 6 Października 2019 przez Pytajnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inżH2O 08.10.2019 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Wymagania POŚ na trzy osoby, która pochodzi co najmniej 7 lat po których lub wcześniej mam mieć możliwość podłączenia do kanalizacji miejskiej. Grunt - piasek do 2,5m. Ekopol EKO2500 Sotlrenz Epureco 2700 tej trzeciej nie pamiętam w tej chwili. Wszystkie trzy to, jak to określił Czystesrodowisko, podczyszczalnie - czyli osadniki gnilne o najniższej skuteczności działania wśród wszystkich typów oczyszczalni przydomowych. Różnice w tych 3 są w zasadzie jedynie w technologii wykonania zbiorników. To czy pociągną 7 lat zależy od wielkości wykonanego systemu rozsączającego ścieki do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts