Misiek1906 05.10.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Cześć, Mam pytanie dotyczące ocieplenia poddasza i strychu. Dach deskowany z płyty osb plus papa. Zastanawiam się czy ocieplać całe poddasze wraz ze stropem i jak zgodnie ze sztuką to zrobić? Myślę nad wybraniem wełny skalnej.Mogę prosić o pomoc i konkretne info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 17.10.2019 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Witaj. Generalnie powinieneś skupić się na izolacji poddasza po obrysie pomieszczeń ogrzewanych . Zasadne jest więc ocieplenie po tzw. trapezie czyli skosów i cześci poziomej stropu. Jezeli chodzi o kwestie wykonawcze to pod poniższym adresem odnajdziesz broszurę wykonawczą w której opisane są poszczególne kroki izolacji poddasza. https://cdn01.rockwool.pl/siteassets/rw-pl/materialy-do-pobrania/materialy-informacyjne/broszury-wykonawcze/broszura-wy-dachy-skone-2019.01-e-book.pdf?f=20190214070805 Gdybyś po przeczytaniu miał jeszcze dodatkowe pytania pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts