Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W Krakowie polecam jeśli chodzi o hydraulikę tylko Hydrosolar przy ul. Stoczniowców 5, kategorycznie nie polecam firmy Grudnik - brak wiedzy fachowej, prędzej dogadasz się "w piekarni".

jeżeli interesuje was wszelkie rzeczy w zakresie

TECHNIKI GRZEWCZE I SANITARNEJ

to zapraszam na priwat

małopolska - dostawa i wykonastwo

cała polska dostawa

wyślij projekt i oczekiwania a coś doradzę i polece

nie handluje tandetą (sorry)

rafał

Polecam hurtownię ST w Białymstoku - Zaściankach. Bardzo miła obsługa, właścicielka kompetentna w temacie no i spore upusty.

Jeśli chodzi o glazurę to Gembud fachowe doradztwo - mili panowie, możliwośc negocjacji cen.

BCMB przy Popiełuszki - uważajcie na to co kupujecie ,towar może nie zgadzać się z tym co jest na fakturze nie pozwalają rozpakować w magazynie, nie bardzo wiedzą co sprzedają, a reklamacje ciągną bardzo długo.

Fatalny niewypał Kompleks bud przy Wasilkowskiej, przy liczeniu blachy na dach (projekt i obmiary blacharzy dostali robią duże błędy - zostało 5 arkuszy), przy zamawianiu towaru dają duży upust, a potem przy płaceniu, kiedy materiał jest na budowie okazuje się że pomylili się i to znacznie oczywiście na naszą niekorzyść - zdecydowanie nie polecam!!!

• 6 months później...
V-BUD Walkiewicz Poznań - ul Wichrowa 24

potwierdzam słowa Rafałka :D

moze wymienimy się na priv info o rabatach ?

A może nie na priva? :lol:

Ja zdecydowałem się na Nadstagę w Obornikach (koło Poznania oczywiście) - wygodnie będzie zaopatrywać się kompleksowo podczas budowy - aczkolwiek mam zamiar co jakiś czas sprawdzać ceny w innych hurtowniach. W Nadstadze ujęła mnie super obsługa no i chyba niezłe możliwości negocjacji cen.

WARSZAWAPolecam firmę Cementex , ul. Marywilska tel. 811-23-56. Kupowalismy tam

1. bloczki fundamentowe po 2 zł netto (bardzo ładne, równe i solidne)

2. Beton (z gruszki, b15, b12,5) , cena 160 zł.m3 , ale juz pompą. Cena troche wyzsza niż gdzie indziej, ale z pompą. A te nizsze ceny u konkurencji sa niestety bez pompy. Wiec w Cementexie i tak wychodzi taniej.

Stal kupowalismy na ul. Górczewskiej w bardzo dobrej cenie (1500zł za tone (stal fi12 i fi16). Nie pamietam nazwy firmy . Firma ma siedzibe na przeciw "Wola Parku" na ul. Górczewskiej.

Polecam i pozdrawiam

:D