tomek6401 07.10.2019 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Witam.Od pewnego czasu mam problem z wydobywającym się dymem z dolej klapki przez która opróżnia się ekogroszek z zasobnika .Problem polega na tym ze jak kocioł pracuje i otworzę klapę górną zasobnika aby spojrzeć ile zostało opału wtedy u dołu wydobywa się dym z klapki dolnej ta co jest przy zasobniku koło ślimaka, i teraz nie wiem czy to normalne , czy mam ją odkręcić i uszczelnić silikonem ale wtedy będzie pewnie problem z późniejszym jej odkręceniem bo jak silikon wyschnie to będzie trzymał .Co zrobić proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 07.10.2019 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Uszczelnij to byle badziewiem , a to że kopci jak otworzysz to normalka w środku jak mało opału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek6401 08.10.2019 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 wszystko niby jest ok, ale mnie dymi z tej klapki na dole ta co jest przy ślimaku, przez którą opróżnia się zasobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 08.10.2019 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 No to ściągnij ją i potraktuj jakimś uszczelniaczem bez octu (silikon ) aby rdza nie leciała i po sprawie lub daj jakąś uszczelkę to chyba nie jest jakiś problem co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts