ciężkiprzypadek 07.10.2019 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Bardzo proszę o pomoc, bo zgłupiałam Zamawiam białe płytki w sklepie a, że są w różnych rozmiarach, to poprosiłam o wizualizację i dobranie tak płytek, by było jak najmniej przycięć. Podałam szczegóły łazienki i jak ja to widzę, co i gdzie ma być i jakie. Pan wszystko zapisywał, ale troszkę mu umknęło wiadomości, np. wannę ustawił pod kątem a ma być centralnie i równolegle pod oknem, lub nie zrobił lustra vis-avi umywalek, nie te drzwi i wiele innych drobiazgów. I tu nastąpił problem, bo na wizualizacji ustawił źle wannę a pod nią zrobił podłogę, czyli gres ułożył pod kątem. Mogłabym zadzwonić i poprosić o zmianę na proste ułożenie, tylko mi się ta podłoga podoba i tu następuje pytanie: Czy jak ustawię wannę tak jak chcę, prosto, to czy taka podłoga pod skosem będzie pasowała ? A może nie kombinować i poprosić o wyliczenie prostej podłogi? [ATTACH=CONFIG]435655[/ATTACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 07.10.2019 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Według mnie pasuje. Takie ułożenie płytek stosuje się w wąskich pomieszczeniach - dzięki temu optycznie je powiększa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 07.10.2019 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Bardzo dziękuję Chyba tak zrobimy na skos, bo ciekawiej, tylko będzie trochę docinek. Zobaczymy jutro, co sprzedawca nam powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 08.10.2019 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Sprzedający kazał ciąć gres na 45%, wtedy jest najmniej odpadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts