mineiro 29.10.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Nie wiem jakie wybrać...przeczytałam wypowiedzi które pokazały się na temat paneli, ale mało z nich wywnioskowałam.Nie wiem jakie mam wybrać!nie chce drogich, a chce dobre i wytrzymałe Wiem że większośc z Was pewnie będzie polacała parkiety, ale wolalabym konkretne propozycje paneli.Zasugerujcie mi coś bo sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Kupiłam 4 lata temu piękne i drogie.Piękne przestały być szybko, a droższe stały się jescze bardziej, bo chce je przykryć wykładziną (wełna pętelkowa w naturalnym szaro - kremowym kolorze).Czyli podwójny wydatek.To już może lepiej takie tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts