polacek 08.10.2019 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Witam, Jestem na etapie murowania ścian fundamentowych podnoszę fundament o 29cm według tego co jest na mapce do celów projektowych. Co teraz powinienem zrobić żeby nie było problemów przy odbiorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viber 08.10.2019 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 gdzie budujesz na wsi czy w miescie? jak na wsi to sie nie przejmowac i budowac dalej jak w miescie to przemysl to jeszcze.z wlasnego doswiadczenia wiem ze w takiej sytuacji trzeba wystapic do starostwa z wnioskiem o pozwolenie na podniesienie budynku (nie wiem dokladnie jak to sie nazywa). zazwyczaj przechodzi to bez problemu, gorzej w gesciej zurbanizowanych miejscach - wtedy moga nie wydac zgody a ty jesli podniosles fundament musisz kombinowac z wysokoscia scian i dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2019 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Z jakiego powodu podnosisz spód fundamentów o 29cm?Kalenica też będzie wyżej o 29cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator12345 12.10.2019 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Geodeta przy wykonywaniu inwetaryzacji powykonawczej wysokości nie mierzy. Więc o co chodzi z tym 29 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 12.10.2019 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Rób tak jak jest korzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts