walent 09.10.2019 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 (edytowane) Tak jak w temacie który polecacie wybrać kaloryfer, stalowy czy aluminiowy i z jakiej firmy. Dom będzie ogrzewany gazem, instalacja c.o. z tworzywa. Będę miał 11 kaloryferów (6 poddasze + 1 łazienka z podłogówka), na dole 1 łazienka z podłogówką + 1 garaż + 2 pokoje, reszta podłogówka (salon,kuchnia,holl,wiatrołap). Acha i termostaty, czy są w standardzie z kaloryferami czy trzeba dokupić osobno, jak tak to jakie? Edytowane 9 Października 2019 przez walent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 09.10.2019 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Też miałem ten dylemat i zdecydowanie polecam stalowe. U mnie wybór padł na Purmo. Termostaty kup osobno np. Danfoss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walent 10.10.2019 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Też miałem ten dylemat i zdecydowanie polecam stalowe. U mnie wybór padł na Purmo. Termostaty kup osobno np. Danfoss. dzięki za rade, a jaki masz piec, może gazowy? z jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek11 10.10.2019 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 dzięki za rade, a jaki masz piec, może gazowy? z jakiej firmy?? Wszędzie dalbym podłogówkę, grzejniki dodatkowo w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walent 11.10.2019 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Wszędzie dalbym podłogówkę, grzejniki dodatkowo w łazience. nie takie było pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 11.10.2019 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Pytanie jak pytanie , Ważna jest mądra odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 12.10.2019 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Mam ogrzewanie gazowe. Co do pieca to posiadam ten model: Immergas VICTRIX MAIOR 35 X TT 1 ERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walent 13.10.2019 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Pytanie jak pytanie , Ważna jest mądra odpowiedz. Ważne jest odpowiadać merytorycznie, to nie jest sejm, gdzie pytasz o gospodarkę a mówią jak pięknie jest w kosmosie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts