Pablozzzzz 09.10.2019 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Szukam dobrego kleju do siatki Caparol. Nie zdecydowałem się jeszcze na cały system, jestem na etapie za i przeciw różnych tynków. Ale wracając do tematu zastanawiam się czy klej Quick-mix s102 jest w pełni kompatybilny? Bo siatka jest robiona przez tego samego producenta. Prosiłbym jeszcze o opinię pracy z w/w klejem. Tak ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie w necie, może ktoś miał styczność? W hurtowni bardzo go zachwalaja że niemiecki i wogule że ludzie biorą i nikt nie narzeka. Z góry dziękuję za czas poświęcony na nurtujące mnie pytanie. A może ktoś zna dobry klej do tej siatki, tudzież stosował inny klej niż caparol 190? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.10.2019 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 siatka caparol i quick mix ta 160g to faktycznie ten sam producent. mozna ja z powodzeniem stosowac zamiennie, ponadto ta siatka spelnia wymagania wszytskich systemow docieplen za wyjatkiem tych nastawionych na "komplementarna sprzedaz" Trudno w tej cenie o lepszy produkt. Kleje: 190-tka bardzo dobry klej za rozsadne pieniadze, mega uniwersalny, bo suzy do wszytskiego: jako klej do eps, klej do welny, klej do warstwy zbrojnej na eps i jako klej do warstwy zbrojnej na welnie. Greinplast K - swietny klej jako alternatywa na pewno kleje STO godne uwagi. Czy szukac dalej - po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablozzzzz 09.10.2019 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 U nas w Bydgoszczy 27 brutto za worek szarego dlatego widząc guick mixa niby podobnego za 17 to człowiek chciałby opinie wykonawców poznać... Ale quick mix to tak jakby nikt o nim nie slyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablozzzzz 27.10.2019 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Ok udało mi się kupić capatect za 22 z groszem. A teraz mam pytanko dotyczące zatapiania siatki. Na opakowaniu jest napisane od 5 do 30 stopni a w nocy temperatura ma być 0 stopni. Czy zatapiac siatkę w godzinach porannych tak do południa? Czy nie zatapiac wogule. Jakzabezpieczyc styropian na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts