Ew-ka 29.10.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 czy ktoś ma lub planuje oświetlenie okna od wewnątrz ( np ...halogenem lub malutką jarzeniówką ) ..... bardzo mi sie takie rozwiązanie podoba ale ....no własnie jest jedno ale ....jak to wykonać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.10.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Witaj Ewuniu Projektowałam takie oświetlenie w oknach w restauracji , nie było z tym problemu gdyż całość była zabudowywana "regipsem" - efekt porażający !! zarówno od zewnątrz jak i wewnątrz . Inaczej będzie troszkę ciężko rozwiązać montowanie żarówek jeśli mają to być ukryte halogenki , ale sądzę , że jeśli nie przeszkadza Ci to możesz również zamontować jakieś plafony mocowane bezpośrednio do tynku ...zawsze jest jakiś wybór pozdrawiam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 no własnie elektrycy sugerowali mi regipsy , ale nie wiedziałam jak to sie sprawdzi ? a Ty Osowa -mi mówisz ,że będzie odlotowo? Dzięki , ale powiedz mi czy u góry oświetlić okno czy raczej przy parapecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.10.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ewuniu , doradzam zdecydowanie z góry to podkreśli urodę firanek , odkryje czar materiału jaki zawiesisz w oknie oraz doda ciekawego uroku wszelkim ozdobom ( jakieś kryształki , kuleczki , witrażyki , ciekawie też może załamywać się światło w szkalnych wazonach i je ożywić - nie wiem co tam jeszcze wymyślisz...ale na pewno będzie interesująco ). Więc podpisuję pod światłem "spływającym" z góry . Pozdrawiam weekendowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Dzieki , Asiu stawiam lody .... http://www.delicje.xcom.pl/lody/lo_bs.jpg niech Ci idą w biodra i poprawią nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.10.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Oj słońce Ty moje ....wiesz jak mnie uszczęśliwić dziękuję Ci ...zapraszam do wspólnej konsumpcji . Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 ja już zjadłam i to podwójną porcję w nic juz sie nie dopinam ps.....czytałam skandale .....jestem powalona , super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 znalazłam takie coś http://www.monikakantor.art.pl/images/realisations/mieszkanie/big/image13.jpg ale to jest lampka w oknie i tez ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 albo to http://www.monikakantor.art.pl/images/realisations/mieszkanie/big/image17.jpg tak świątecznie http://www.monikakantor.art.pl/images/realisations/mieszkanie/big/image18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.10.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Witaj w sobotni poranek No i sama widzisz - nastrój jak w bajce , światło gra naprawdę dużą rolę we wnętrzu oraz w odbiorze klimatu pomieszczenia ... śliczne te fotki ( szczerze , już nie mogę się doczekać "gwiazdki" ) Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts