busy_beaver 10.10.2019 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Witam, chciałbym poprawnie ocieplić wiązary. Wiązary będą w kształcie klina Wymyśliłem, że zrobię to tak: - w dolny pas wiązarów dam 10 cm wełny i wykonam sznurowanie ( na tą wełnę będzie wysypana celuloza) - do dolnego pasa przykręcę kantówki 5 cm i pomiędzy nimi dam wełnę prostopadle do poprzedniej warstwy Pod tą warstwą będzie ok 10 cm pustki na przewody wentylacji mechanicznej i później sufit podwieszany (wieszaki mocowane do belek dolnego pasa wiązarów) Czy można tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 10.10.2019 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Ja sie nie znam ale dlaczego nie zasypiesz wszytkiego na raz celulozą/wełną. Czy przewody wentylacji muszą byc w pustce? Robisz to żeby mieć lepszy dostęp do nich jakby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busy_beaver 10.10.2019 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Robisz to żeby mieć lepszy dostęp do nich jakby co? Raz, by mieć dostęp w razie W. Dwa, gdybym zechciał dodać oświetlenie to nie wysypie mi się nic na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 10.10.2019 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Z tym oświetleniem faktycznie ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts