Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć!. My kupiliśmy projekt Korona II ale okazało się ze na naszej działce nie możemy go postawić (ma za dużą powierzchnię zabudowy - a u nas jest niestety ograniczenie wynikające z planu zagospodarowania). Po prostu się pospieszyliśmy. Strasznie mi się podoba (nawet bardziej niż ten który kupiliśmy obecnie- Dom pod orzechem). Chętnie zobaczę jak Tobie będzie szło jeśli się na niego zdecydujesz. Jest naprawdę urokliwy. Pozdrawiam

dzięki za wiadomość. Szkoda, że nie udało Wam się postawić "korony II" na Waszej działce. Moglibyśmy wymieniać teraz doświadczenia. Co do tego, że dom jest bardzo urokliwy mam takie samo zdanie. Mam nadzieję, że uda nam się szybko wybudować i niedługo w nim zamieszkać.

Pozdrawiam.

Ps. Co zrobieliście z kupionym projektem???

Kupiliśmy go i leży u nas w domu bo właściwie nawet nie wiem czy można go odsprzedać. Pieniązki uznaliśmy za stracone. W nawale wydatków na budowę domu to niewiele. Proponowałam mojemu mężowi by dowiedział sie czy można go sprzedać komuś ale jest tak zapracowany, że nie ma czasu. Może sama się tym zajmę. Jednak jeśli zbudujecie ten dom to proszę o Cię pamiętaj o mnie - cętnie obejrzę jak się Wam wybuduje. Serdecznie pozdrawiam Ciechanka. (Gdzie go będziecie budować - bo ja mieszkam w Łodzi)

• 1 month później...
  • 6 months później...

Działke mam od zachodniej strony jestem na etapie przeglądania projektów.

ten mi się spodobał, chociaż nie wiem czy nie trzeba by zrobić innego wejścia do gabinetu.

Nie wiem czy jest drogi w wykonaniu.

może wiecie ile może kosztować wybudowanie takiej korony i np. domku Amber z archetonu http://www.archeton.pl. Czy jest duża różnica?

Dziękuje za odpowiedzi.

Zbyszek