MONCIA 21.03.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 do wszystkich budujących - czy ktoś może wybudował lub jest w trakcie budowy domu o nazwie KORONA II lub KORONA I. Jeśli tak to pilnie proszę o kontakt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 24.03.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Cześć!. My kupiliśmy projekt Korona II ale okazało się ze na naszej działce nie możemy go postawić (ma za dużą powierzchnię zabudowy - a u nas jest niestety ograniczenie wynikające z planu zagospodarowania). Po prostu się pospieszyliśmy. Strasznie mi się podoba (nawet bardziej niż ten który kupiliśmy obecnie- Dom pod orzechem). Chętnie zobaczę jak Tobie będzie szło jeśli się na niego zdecydujesz. Jest naprawdę urokliwy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 24.03.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jeszcze zapomniałam zajrzyj do wątku Projekty. Tam chyba nic się o tych domach nie mówiło ale może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONCIA 24.03.2003 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 dzięki za wiadomość. Szkoda, że nie udało Wam się postawić "korony II" na Waszej działce. Moglibyśmy wymieniać teraz doświadczenia. Co do tego, że dom jest bardzo urokliwy mam takie samo zdanie. Mam nadzieję, że uda nam się szybko wybudować i niedługo w nim zamieszkać. Pozdrawiam.Ps. Co zrobieliście z kupionym projektem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 25.03.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Kupiliśmy go i leży u nas w domu bo właściwie nawet nie wiem czy można go odsprzedać. Pieniązki uznaliśmy za stracone. W nawale wydatków na budowę domu to niewiele. Proponowałam mojemu mężowi by dowiedział sie czy można go sprzedać komuś ale jest tak zapracowany, że nie ma czasu. Może sama się tym zajmę. Jednak jeśli zbudujecie ten dom to proszę o Cię pamiętaj o mnie - cętnie obejrzę jak się Wam wybuduje. Serdecznie pozdrawiam Ciechanka. (Gdzie go będziecie budować - bo ja mieszkam w Łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 25.03.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Monciu zajrzyj do prywatnych wiadomości. Pozdrawiam Ciechanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONCIA 27.03.2003 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 My budujemy naszą koronę w Częstochowie. To przecież blisko Łodzi - tym bardziej żałuję, że go nie budujecie! A może kupcie inną działkę i budujcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 27.03.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Kupiliśmy już inny projekt Dom pod orzechem z Archona i załatwiliśmy wszystkie formalności. Działki nie zamienimy na inną bo vis a vis jest las (a to mnie urzekło). Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści z budowy.PS. Czy zaczynacie od zera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONCIA 28.03.2003 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 zaczynamy całkiem od zera. Na razie dopiero grodzimy działkę. Nasza działka kończy się pięknym lasem, trzeba przyznać, że dodoaje jej to wyjątkowego uroku!!!pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 31.03.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Moniko jaką macie dużą działkę? Myślę żze ten domek idelanie pasuje do okolicy6 z laskiem no i do niemałej działki. Pisz koniecznie jak postępy prac, bo my zaczynamy wykopy pod fundament-prymaaprylisowo jutro. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 31.03.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Moniko jaką macie dużą działkę? Myślę żze ten domek idelanie pasuje do okolicy6 z laskiem no i do niemałej działki. Pisz koniecznie jak postępy prac, bo my zaczynamy wykopy pod fundament-prymaaprylisowo jutro. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONCIA 02.04.2003 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Nasza dzialka ma 1890 m. Dom jest ładnie usytuowany okolo 15 m od bramy wjazdowej. Na działce pozostanie jeszcze sporo miejsca, będzie można z czymś poszaleć!!!Jak rozpoczniemy prace będę pisać!Pozdrawiam PA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 07.04.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Pięknie naprawdę czekam na wiadmości jak będzie się rozwijać budowa. U nas na razie wszystko wstrzymane przez tę ohydną pogodę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 05.06.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Monciu!!! Sprzedałam projekt pewnemu Panu - powiem mu o dyskusji na forum. Może się przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 12.12.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 co myślicie o projekcie Korona http://www.apa-domy.com.plMoże ktoś ma jakieś uwagi? A może ktoś ma taki domek? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.12.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 duży! fajny! nic przypiąć nic wypiąćmożna by dać drzwi od tyłu do garażu, żeby meble ogrodowe wnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 12.12.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Korona? http://www.apa-domy.com.pl/Korona/menu.jpg czy Korona II? http://www.apa-domy.com.pl/korona2/menu.jpg Mają różne środki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 13.12.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Działke mam od zachodniej strony jestem na etapie przeglądania projektów. ten mi się spodobał, chociaż nie wiem czy nie trzeba by zrobić innego wejścia do gabinetu.Nie wiem czy jest drogi w wykonaniu.może wiecie ile może kosztować wybudowanie takiej korony i np. domku Amber z archetonu http://www.archeton.pl. Czy jest duża różnica? Dziękuje za odpowiedzi. Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.12.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Amber? Też piękny http://www.archeton.pl/projekty/RYSUNKI/amber/amber-s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 15.12.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Wjazd na działkę jest od zachodniej strony. Czy dla takiej działki Korona będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts