CGRZAD 30.10.2004 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 SZANOWNI PRZYJACIELE. PYTANIE DLA BUDUJACYCH DOMY W/G PROJEKTU PANA SZEWCZYKA. NIKOMU NIE PRZESZKADZA BRAK WIATROLAPOW? MOJA RODZINA ODRAZU SKRYTYKOWALA BRAK POWYZSZEGO WIATROLAPU. JA MIESZKAM W KALIFORNII I MOZE NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY Z TEJ POTRZEBY .CO PANSTWO MYSLICIE NA TEN TEMAT,PROSZE SIE PODZIELIC UWAGAMI. POZDROWIENIA Z KALIFORNII CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Moja rodzina, w znakomitej większości, mieszka w blokach z płyty i przez te kilkadziesiąt lat nie narzekali na brak wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 w kaliforni nie trzeba wiatrołapow... w naszym klimacie są potrzebne. a co do bloków - to rolę wiatrolapow spelniaja klatki schodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 30.10.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Wiatrołap w Polsce jest bardzo potrzebny ! Zazwyczaj w zimie temperatura w wiatrołapie jest niższa niż ta w pozostałej części domu, a wyższa niż na polu, robiono kiedyś badania na temat wpływu nagłej zmiany temperatury . Okazało się , że rzadziej chorują ludzie, którzy stopniowo przechodzili z wysokiej temperatury pokojowej, do niskiej temperatury zewnętrznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.10.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Było o tym już kilkakrotnie np tutaj - http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5728&highlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2004 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Wydaje mi sie , ze w Polsce lepiej jak jest wiatrolap. Ja mieszkalam pare lat na Florydzie i tam tez nie ma wiatrolapow tak jak w Californi. Od roku mieszkamy w zimniejszym klimacie , podobnym do klimatu w Polsce i mamy juz jedna zime za soba i tez nie mamy wiatrolapu i jednak jak sie wchodzi do domu to sie wychladza. U nas w domu w Polsce bedzie na pewno wiatrolap . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 02.11.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 W naszym klimacie wiatrołap jest niezbędny. Inaczej czeka cię prześlizgiwanie się przez szparę w drzwiach, żeby nie wychładzać domu. Poza tym szlag trafi przysłowiową gościnność i "manie" szeroko otwartych drzwi dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts