Pawlo023 13.10.2019 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Ostatnio wymieniłem fronty kuchenne. Nie przewidziałem tylko tego, że zmiana z jasnych na ciemne, gdy ma się białe szafki psuje cały efekt. Wymyśliłem sobie, że zmienię kolor tylko przednich widocznych obrzeży. I stąd moje pytanie. Przemalować czy użyć okleiny? Jeśli farba, to jaki typ, aby nie była podatna na wilgoć i uszkodzenia? Załączam zdjęcia, aby wyjaśnić, o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CADrysunki 16.10.2019 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Sądzę, że nawet po oklejeniu albo pomalowaniu szczelina będzie uwidaczniała biały kolor mebli. A co do wykończenia kolorem to wybrałbym opcję okleinowania bo jest prostsza, szybsza i skuteczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts