hero512 14.10.2019 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Muszę wylac 5 cm na 9m2 w pomieszczeniu na styropian. Mam pewien pomysł ale nie wiem czy dobry. Na początku miałem kupować gotowa mieszankę w workach ale po przeliczeniu kosztów zacząłem kombinować. Problemem jest umiejscowienie pomieszczenia i brak betoniarki. Czy jeżeli kupię zwykły cement i wymieszam z przesianym przez siatkę żwirem w proporcjach 1 łopata cementu 3 żwiru na sucho i wniose sobie to do docelowego pomieszczenia następnie w dużej kastrze wymieszam z wodą za pomocą wiartarki z mieszadłem to zda to egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 15.10.2019 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 To zły pomysł. Zaharujesz się .Mieszanka nie będzie jednolita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts