dedert 14.10.2019 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Witam. W moim projekcje domu z piwnicą mam zaprojektowane przyłącze wody za garażem do kotłowni w której miał być wodomierz. Hydraulik który robił instalacje kanalizacyjna w posadzce piwnicy stwierdził że lepiej zrobić przepust w ławie w pokoju pralni. Nie pamiętam jak to uzasadnil. Teraz myślę o przyłączeniu przez komunalne i zastanawiam się czy takie rozwiązanie jest słuszne gdyż myślę że lepiej bylo by zrobić wodomierz w garażu żeby nie wchodzić do piwnicy by wpisywać stan licznika. Tylko że ja już wpuściłem i zaizolowalem rurę pe32 w przepuście w pralni jak zaproponował hydraulik i teraz gdybym chciał dać wodomierz w garażu musiałbym ciągnąć przez całą piwnice rurę i kuć otwory w ścianach nośnych. Czy nie lepsza była pierwotna wersja wodę pociągnąć do kotłowni?* Na zdjęciu na czerwono zaznaczyłem jak jest obecnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 14.10.2019 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Nie masz zdalnego odczytu wodomierza w wodociągach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedert 14.10.2019 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Muszę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts