Myszasta 31.07.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja dzisiaj właśnie zrobiłam zakupy. Rozwiązanie mam identyczne jak nania bo umywalka tez daleko. I u mnie to wyglądało tak:Bateria podtynkowa - 340 złsłuchawka - 12 złwężyk do słuchawki - 29zł przyłącze (to do czego podłączasz wężyk) - 57 zł uchwyt na słuchawkę - 20 zł Wszystko poza baterią kupiłam w castoramie (najtaniej). Łączny koszt takiej imprezy wyszedł 460zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1111 26.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Napiszcie jak się zestaw sprawdza przy codziennym użytkowaniu? Ja obecnie tez szukam mam jeden na oku, ale ciekawy jestem czy to faktycznie działa tak jak powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1111 26.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 ten zestaw wpadł mi w oko http://www.sklepbaterie.pl/?p=957 Chce go kupić i widziałem, że ktoś juz zakupil go rok temu. Ciekawy jestem czy służy do dziś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 16.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Witam Wznawiam temat, bo aktualnie przymierzam się właśnie do takiego zakupu.mam w planach: Bateria podtynkowa natryskowa - 38 9250576 - KLUDI BOZZElement podtynkowy do baterii prysznicowej 38 826 KLUDI Przyłącze kotnowe 39 541 05-00 KLUDI Kido Główka pryszcnicowa Bidette 32128000 HANSGROHE – Bardzo proszę o informacje od wszystkich osób które mają takie rozwiązanie, czy nadal są zadowolone.Czy dobrze rozumiem, że zamknięcie na baterii rozumiemy przez zakręcenie wody na baterii,a nie na instalacji rurkach doprowadzających wodę? W jednym sklepie dostałam info, że nie ma problemu i można to tak zestawić w drugim dostałam informację, że wężyk może nie wytrzymać ciśnienia i że producent nie zaleca takiego podłączenia. Mam też pytanie, przecież jak woda jest zakręcona na baterii to nie ma jej w wężyku więc jakie ciśnienie miało by baterię uszkodzić? W sumie to nie jestem hydraulikiem, stąd moje obawy i pytania. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 19.12.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 U mnie jest tak. Zwykła bateria mieszakowa i pokazywana już wyżej rączka z allegro. Działa bez zarzutu. Trzeba tylko pilnować zamykania baterii po użyciu. Jestem z tego rozwiązania bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 23.02.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Odkopuję: czy bidetkę sprzedawaną w zestawie z baterią umywalkową (konkretnie TRES 1.81.113) mogę sobie podłączyć do innej baterii tej samej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 24.02.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 pierwszy raz słyszę o tym rozwiązaniu...a jak to wygląda jak wc jest blisko umywalki...to ak się to montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 25.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?16818-Bidety-s%C4%85-do-niczego.-Bidetta-to-jest-to.&p=4394371#post4394371 tu masz temat str.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 26.02.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 krystynajoanna obejrzałem twoje zdjęcia z zainstalowania bidetty nie widzę jednak do czego jest podłączony wężyk. Domyślam się ze do baterii, czy mogłabyś wstawić jeszcze zdjęcie podłączenia do baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 26.02.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 witam! kupiłam baterię Hansgrohe już z wychodzącym " wężykiem sztywnym " na wodę ciepłą , na zimną i trzeci na bidettkę. Widać to na zdjęciu . Wszystkie trzy wężyki czy raczej "rurki " wychodzą z dołu baterii - jak są połączone w baterii nie wiem....Trzeci wężyk ten od bidettki jest połączony z takim wężykiem jak od słuchawki prysznicowej - i łączy się z małą słuchwką bidettki. Widać to na zdjęciach - przyjrzyj się Wszystko było kupione razem w komplecie. ja mam baterie Hansgrohe Talis E2 bidette. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.02.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 krystynajoanna, jak dawno kupiłaś tę bidetkę, jak Ci się sprawuje? Jest moją faworytką, ale na Ceneo ktoś zjechał słuchawkę, że cieknie i po 3 miesiącach do niczego się nie nadaje. Jak spisuje się Tobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 26.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam! Kupiłam baterię hansgrohe z bidetką pół roku temu i u mnie sprawuje się OK! jestem bardzo zadowolona. Albo mi się trafił egzemplarz OK albo komuś egzemplarz nie OK.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 27.02.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 krystynajoanna faktycznie po dokładnym obejrzeniu widzę jak jest podłączona bidetta. Mam bidet z baterią KFA i zastanawiam się czy są baterie bidetowe z możliwością podłączenia bidetty (o podobnym sposobie podłączenia jak te umywalkowe z bidettą)? Chętnie u siebie założyłbym taką do bidetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 witajcie ja tez zastanawiam sie jak zamontowac bidette, może ktoś doradzi? ponieważ łazienke bede miec wykończoną stylowo, odpadają wszelkie baterie umywalkowo-bidettowe, bo sa niestylowe, elementy podtynkowe odpadają by w przypadku awarii nie trzeba było kuć płytek, zastanawiałam sie nad takim rozwiązaniem: plus czy mogę połączyć taką zwykłą baterie prysznicową naścienną z bidettą ? ktoś montował? a może znacie jakieś retro baterie umywalkowe do których można podłączyć bidettę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 03.10.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Wymyśliłam sobie bidette w łazience ale nie wiem jakie rozwiązanie byłoby najbezpieczniejsze? Trochę mnie przeraża wizja zalania łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka 03.10.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Mam bidetkę, ale trudno mi z tego skorzystać, zalewam podłogę itp. Korzystam do napełniania wiadra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 07.10.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 07.10.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ja mam podtynkową bidetkę tress, jestem zadowolona, po 3-4miesiącach miałam przecieki ze słuchawki, ale po reklamacji , sklep wymienił mi słuchawkę na nową, od tamtej pory 2lata jest OK, więc polecam i sklep i bidetkę, ale co do sklepu to musiałabym sprawdzam bo nie pamiętam, napewno kupowałam przez neta!! coś takiego:http://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=sDzf2pSqLgHUTM&tbnid=Gi_6sUD69aFUxM&ved=0CAYQjhw&url=http%3A%2F%2Fwww.insido.eu%2Fpl%2Fp%2FTres-Max-Bidetta-1.34.123-Bateria-podtynkowa-do-bidetu-WC-chrom%2F207&ei=EfkzVKj2C9HnatPWgeAL&psig=AFQjCNFkstodWoa8UJdamC4O3orc-u9Jvw&ust=1412778641268740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 07.10.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ja mam podtynkową bidetkę tress, jestem zadowolona, po 3-4miesiącach miałam przecieki ze słuchawki, ale po reklamacji , sklep wymienił mi słuchawkę na nową, od tamtej pory 2lata jest OK, więc polecam i sklep i bidetkę, ale co do sklepu to musiałabym sprawdzam bo nie pamiętam, napewno kupowałam przez neta!! coś takiego: http://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=sDzf2pSqLgHUTM&tbnid=Gi_6sUD69aFUxM&ved=0CAYQjhw&url=http%3A%2F%2Fwww.insido.eu%2Fpl%2Fp%2FTres-Max-Bidetta-1.34.123-Bateria-podtynkowa-do-bidetu-WC-chrom%2F207&ei=EfkzVKj2C9HnatPWgeAL&psig=AFQjCNFkstodWoa8UJdamC4O3orc-u9Jvw&ust=1412778641268740 poszperałam, i znalazłam, tutaj kupowałam, reklamacja została uznana, nie było jakiegoś nieporozumienia, - sprawnie, i szybko, e-mail: [email protected] tel. (22) 353-2000 tel. (22) 224-33-05 kom. +48 533 300 620 DESPOL 05-830 Wolica k/W-wy ul. Sękocińska 29 okolice Janek http://www.sklepbaterie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts