Taj 20.10.2019 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Cześć, jak segregujecie śmieci w blokach. Wiadomo, że na śmieci jest mało miejsca macie swoje patenty, sposoby?Jakie w sklepach można kupić pojemniki ułatwiające to - optymalizacja miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 29.10.2019 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JudaK 11.12.2019 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Nie mam żadnego problemu z segregowaniem nawet na 5 koszów w bloku w mieszkaniu 55 m, kuchnia 12m. Kosze są mniejsze, wszystkie mieszczą się pod zlewem. Trzeba po prostu częściej wynosić niż wcześniej, ale dajemy radę. Biodegradowalne co dzień, żeby nie było czuć, a reszta jak jest pełna co dwa dni-trzy dni. Rodzina 2 osobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkwap 16.03.2020 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ja mam malutkie mieszkanie,sposób mam taki: na bieżąco wyrzucam odpadki po jedzeniu,żeby nie śmierdziało.Natomiast do przedpokoju kupiłem skrzynię z siedziskiem,w środku trzymam kilka worków i uzupełniam.Wyrzucam przeważnie 1-2 razy w tygodniu.Worków nie widać,brzydkiego zapachu nie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 16.03.2020 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 kubeczki po serkach i jogurtach, plastiki po mięsie cuchną po kilkunastu godzinach wiec jak ktoś nie myje wszystkiego to nic to nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts