KUBEK1978 21.10.2019 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Mam w umowie SSZ wykonanie dachu z pokryciem w moim przypadku dachówka beton i teraz nie mam sprecyzowanych elementów jakie wchodzą w dach.Czy podbitka/nadbitka to obowiązkowy element dachu ? i nie powinno być w tym przypadku extra dopłat ? Jak to u was wyglądało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.11.2019 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Podbitka nie wchodzi w zakres dachu natomiast nadbitka tak. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBEK1978 03.11.2019 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 widziałem kilka dachów w ssz bez nad czy podbitki. A mój twierdzi że to wszystko dodatkowe koszty nad czy pidbitka. Bo przy nadb. musi ciosać krokwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.11.2019 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Nadbitka wchodzi w zakres dachu bo bez niej dachu zakryć nie można. Oczywiste, że to dodatkowy koszt związany choćby z jej malowaniem i co oczywiste szlifowaniem i malowaniem końcówek krokwi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts