janrenovate 31.10.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 czy cudzoziemcy w Polsce tez sie buduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 31.10.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Nie wiedza pewnie, ze takie forum istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 02.11.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 czy cudzoziemcy w Polsce tez sie buduja? Tak ! Supermarkiety, stacje benzynowe itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 04.11.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No, na przyklad moj maz... Ale tak naprawde sie nie liczy, bo dzialam glownie ja... A forum jest bardzo zainteresowany, ale z braku jezyka zaczyna sie troche irytowac, jak ja tu ciagle wysiaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.11.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ...dzialam glownie ja... No... no... Moje gratulacje ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 10.11.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Gratulacje???!!! Chyba wyrazy szczerego wspolczucia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 18.11.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Moj mąż zacznie ze mną w przyszłym roku. Będę go chować przed wykonawcami, a dowozić na budowę w nocy, aby ceny nie podskoczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.11.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Masz racje, bo wszedzie, gdzie zobacza nasze niemieckie numery samochodu spiewaja zaraz zupelnie inaczej. Nasz glowny majster zazadal od nas o wiele wiecej niz od znajomych mieszkajacych na miejscu. Ale porownywalam ceny tu na forum, bylo jeszcze nie tak zle. Za dobra usluge oplacilo sie dac troche wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 18.11.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mamy opla na niemieckich numerach i na szczęście małego opla (czyli seicento, cytat z mojego synka) na polskich, którym to będziemy obskakiwać hurtownie i plac budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.11.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Mamy opla na niemieckich numerach i na szczęście małego opla (czyli seicento, cytat z mojego synka) na polskich, którym to będziemy obskakiwać hurtownie i plac budowy wstydzicie sie tego ze przebywacie w niemczech, czyli jak mam rozumiec wasz post ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.11.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Nie, nie wstydzimy sie niczego, tylko wszystko dla nas jest automatycznie drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 19.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 U mnie niestety to samo... Rozeszlo sie szybko ze jacys z zagranicy buduja, i mimo tego, ze dziala wlasciwie moj tata, to wszyscy sa zdziwieni, ze duzo sami robimy, uwazamy co i za ile kupujemy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 19.11.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Nia mamy czego się wstydzić, zresztą wcele nie żyjemy w Niemczech, tylko w Polsce, i dlatego tu budujemy. Ale jak wyżej: każdy w Polsce liczy nam, ile to moglibyśmy w Niemczech zarobić, a skoro siedzimy w Polsce, to pewno mamy jeszcze więcej. I ceny skaczą w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.11.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ale my nie jestesmy wlasciwie cudzoziemcami budujacymi w Polsce, tylko Polakami mieszkajacymi za granica i budujacymi w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 15.10.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dokladnie czyli bardziej "SWOJOZIEMCY" niz cudzoziemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 09.03.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dokladnie czyli bardziej "SWOJOZIEMCY" niz cudzoziemcy chlopie chyba piany byles , bo to co napisales jest nie na poziomie . ciekawy jestem co powiesz o tych co teraz wyjechali na wyspy ? a moze ty jako " samlepszy " tez juz tam jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 01.04.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Zaczynamy budowę dopiero latem. Mój mąż jest cudzoziemcem, ale świetnie posługuje się językiem polskim więc zazwyczaj dopiero kiedy się przedstawia z imienia i nazwiska, ludzie domyślają się jego "nie" polskiego pochodzenia. Budową w większym stopniu będę zajmowała się ja Polka więc mam nadzieję, że z tytułu obco brzmiącego nazwiska ceny wśród wykonawców nie będą rosły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.04.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ceny dla każdego normalne no chyba ze dodatek "językowy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts