Pochwalony 24.10.2019 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Panie i Panowie forumowicze, powiem krótko. Chcę to:https://drive.google.com/file/d/1q-76j2cAOf2wr8LQItFkUfB2JhFdAHCT/view?usp=sharing Pomóżcie proszę, gdzie mógłbym znaleźć taki sam, albo bardzo podobny system do otwierania szafki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 24.10.2019 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Może to system jaki stosuje się w stolikach camperowych np; w 16 minucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pochwalony 24.10.2019 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 No to akurat kompletnie nie to, ale dziękuję za szczere chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 24.10.2019 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 To się nazywa “winda cargo”. Nie wiem gdzie to kupić. Co prawda szersze do górnych szafek mój stolarz robił klientowi, ale on ma swoich dostawców elemntów wewnetrznych. Popytaj u dystrybutorów wyposażenia do mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pochwalony 24.10.2019 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 To może da kolega kontakt do tego stolarza to ja jego zapytam, może byłby tak uprzejmy się podzielić informacją. Albo jeśli w okolicy no to już niech stracę, mógłbym i u niego to zamówić. Z jakich okolic ten stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 25.10.2019 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 (edytowane) Już pytałam z ciekawości. To mechanizm Peka. Coś takiego.https://peka.pl/produkt/08.042.S/mechanizm-windy-pegasus-libell-12-kg Oczywiście nie wiem czy to jest dokładnie to, ale to jakaś odmiana “windy cargo”. Edytowane 25 Października 2019 przez katka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pochwalony 28.10.2019 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 A przepraszam najmocniej, w takim razie koleżanka. Nie no myślę, że 2000zł za jedną półeczkę, to jednak troszeczkę za dużo. Ja wiem, że za takie patenciki się płaci, ale chyba jednak będe szukał dalej Ale dzięki za to info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pochwalony 23.11.2019 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Rozumiem, że już nie mam co liczyć na jakiekolwiek inne (p)odpowiedzi? Nikt już więcej nie ma pomysłu nawet w którym kierunku szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 11.12.2019 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Fajny patencik i jestem skłonny uwierzyć, że faktycznie po tyle to chodzi. Ostatnio sąsiad opowiadał ile od niego chcieli za zabudowę wnęki nad pralką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalskii8 23.12.2019 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Może spróbuj na OLX? Coś używanego za niewielkie pieniądze tam znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts