spow 13.08.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 WitamCzy spotkał sie ktos kiedyś z siatką zabezpieczającą na okna, taką, żeby nie można było wybić szyby kamieniem?Jeżeli tak to gdzie i ew. za ile mozna to dostać? pozdrawiamrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 13.08.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 z siatką to się nie spotkałam, ale z folią owszem. Nie wiem czy Ci o to chodzi. Bo to jest folia tzw. antywłamaniowa ale najlepiej jest ją nakładać na okno już w fabryce. Było już też na Forum o folii pisane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spow 13.08.2002 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 ok, dzieki przeszukam archiwum pozdrrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 14.08.2002 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Nie słyszałem o takich siatkach.Ale sprawdź w http://www.oknonet.pl - tam jest link do forum dyskusyjnego - postaw to samo pytanie.Natomiast są specjalne folie [bezpieczne - są dwie klasy folii] naklejane na szyby - okien już wstawionych [wyjmuje się szybę, nakleja folię i wstawia szybę]. Przy uderzeniu szyba rozbija się, ale nie rozsypuje - nie ma dziury w oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts