grzegomonia 24.10.2019 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 (edytowane) Budżet 1500 zł. Co byście polecili w tej kwocie? Interesuje mnie kosiarka z napędem a byłoby całkiem fajnie jakby w tej cenie miała też rozruch elektryczny (ułatwienie dla kobiety-bo jak patrzę jak moja kobieta męczy się przy odpaleniu naszej starej kosiarki to aż serce się kraja). Przeglądałem znany serwis aukcyjny i w tej cenie jest dużo różnych modeli kosiarek różnych producentów. No właśnie i co wybrać aby kosiło, długo kosiło i się nie psuło. Działka 1000 m2. Trawnik max 700 m2. Edytowane 24 Października 2019 przez grzegomonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 28.10.2019 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Z rozrusznikiem el.w tej cenie ciężko kupić coś dobrego z racji wyższej ceny,jedyna która przychodzi mi do głowy to AL-KO 4.69 SP-I,cena troszkę wyższa od twojego budżetu ale kosiarka solidna,może sam coś znajdziesz to podaj link a podpowiemy czy warto kupić dany sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegomonia 28.10.2019 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Myślę o tej kosiarce NAC LS50-575-HS-ES rozruch elektryczny. Wiem co prawda, że posiada ona silnik spalinowy firmy NAC (typowy chinol) ale z tego co czytałem i oglądałem filmy na YT są te silniki wytrzymałe. I jeżeli chodzi o części zamienne to kosztują one grosze. Ma ktoś może taką kosiarkę lub jej odpowiednik ale bez rozrusznika ele.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miachlbyk 31.10.2019 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Chcesz to kupuj w końcu to ty płacisz tylko jakby co to części i serwis możesz mieć na YT i do nich póżniej pretensje,nikt o zdrowych zmysłach nie będzie polecał tego szajsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts