bart1991 26.10.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Witam,jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygodę z kupnem działki i budową domu.Zdecydowałem się na zakup działki narożnej ze względu na lokalizację i dostępność mediów. Z nie do końca znanych powodów działka ma ograniczoną powierzchnię zabudowy. Rozumiem, że ściana domu ma być na obydwu obowiązujących liniach zabudowy, ale jak mam interpretować kawałek linii pod kątem 45st, bez żadnego oznaczenia (trójkącika)? W planie zagospodarowania nie mogę nic na ten temat znaleźć. W linku mapka. Nie mogłem załadować obrazka.Z góry dzięki za poradę,Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.10.2019 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Większej mapy nie idzie wkleić? Tak aby był tylko komin widoczny wtedy wszyscy odpowiedzą. A tak poważniej wygląda że to obcięcie jest równoległe do granicy ? Może stad to wynika? Ale skala ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts