henryk_baszkowka 02.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 M@riusz_Radom witam w klubie odrazajacych zlosliwcow Masz racej - poziom zabawy ten sam Slyszalem o pewnej modyfikacji twojej zabawy polegajacej na tym ze nie robilo bezposrednio na wycieraczke tylko najpierw do sloiczka a na wycieraczke po tygodniu jak dojzalo Wowka - musze Cie zmartwic - opisane pow. gry i zabawy ludu polskiego sa znane rowniez w innych miejscach Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Hm,kotów ci u nas dostatek...... A co do zamieszkania.Mogło być gorzej np.Białoruś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 05.11.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam , pomimo regulaminu na klatce schodowej, uwag itp. sąsiad wystawia worki ze smieciami na klatke schodową. czasmi stoją po kilkanaście godzin i..... śmierdzą. Co zrobić? a ja bym postawił swoj worek z odpadami koło jego woreczka...co dwa wory to nie jeden... -------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Pryszedł mi jeszcze jeden "genialny" pomysł, ale tylko jako rada na mojego sąsiada Tak jak pisałam, ludzie są ogólnie na poziomie, ale chyba nieco leniwi. Następną razą... wyniosę im te śmieci Może się zawstydzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 05.11.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ciekawie rozwinął się ten wątek. To mi przypomina historię autentyczną z ust własnej teściowej. Było to w pewnym mieście na Żuławach. Teściowa, pielęgniarka z zawodu, zmieniła "pampersa" starszej osobie, zgrabnie zawinęła go w mało używany szary papier (jako osoba pedantyczna, rodem z Pomorza) i to zawiniątko położyła na chwilę na wycierace, żeby wyrzucić przy wychodzeniu od pacjenta. Wychodząc po 5 minutach już paczuszki nie zastała na wycieracze, natomiast ujrzała ją w stanie rozbebeszonym koło pobliskich krzaków - wyraźnie "złodziej" wyładował na przedmiocie swoją wściekłość i rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts