Goldi90 29.10.2019 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Witam. Pomożecie w podlaczeniu schodowego podwójnego? Przy wl. 1 mam żyły do dwóch lamp, główne zasilanie i komunikacyjne. W drugiej puszczę(wł 2) mam tylko żyły komunikacyjne lecz fazę mogę dodać z puszki poniżej. Z góry dzięki I tutaj jeszcze z sypialni. Czy można z poziomu np. Przełącznik koło łóżka jednego i drugiego wł główne oświetlenie dzięki tym 5żył ? Przełącznik podwójne czy schodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 29.10.2019 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 (edytowane) No i komunikacja realizowana żyłami o barwach zastrzeżonych. Nieładnie! Edytowane 29 Października 2019 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts