hp321 30.10.2019 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Hej. Chciałem zapytać jakie gniazda powinienem zamówić do nowego mieszkania? Mam dwa rozwiązania w sklepie, w którym chce je zamówić: bez pazurów oraz z pazurkami. Te z pazurkami są nieco droższe. Zależy mi na tym by mieć spokój z gniazdkami elektrycznymi na lata. Czy gniazda z pazurkami poza mocowaniem można dodatkowo dokręcić aby były jeszcze "stabilniejsze"? Czy gniazda z pazurkami pasują do wszystkich nowych puszek i te bez tak samo mogą być zastosowane? Zrzut mocowania z pazurkami: Oraz bez: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 30.10.2019 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Przy nowych puszkach wystarczy bez pazurów, same śrubki trzymają mocno. Pazurki częściej stosuje się do starych puszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts