odbijacz 13.08.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 Zwracam się z prośbą do Wszystkich użytkowników ogrzewania podłogowego w systemie WIRSBO o podzielenie sie wszelaką wiedzą na temat tego systemu. Zdecydowałem się na podłogowe ogrzewanie parteru (poddasze użytkowe tradycyjnie) i muszę podjąć decyzję przy pomocy jakiego systemu wykonać ogrzewanie podłogowe.Z góry dziękuję, jednocześni pragne uprzedzić , że na forum znalazłem jedynie jeden 2-elementowy wątek, w którym wspomniane było słowo WIRSBO.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZel 13.08.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 Zadnych rad pewnie Ci nie udziele. Ale ja tez rozwazam ogrzewanie podlogowe wlasnie w tym systemie. Jak bede cos wiecej wiedzial, to sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts