Kjih 30.10.2019 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witam. Mam pytanie jak zabudowac powstale dziury fachowiec powiedział ze za ostry kat i okno musi takie być a dziury zeby dac styropian i odeskowac. Proszę o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 30.10.2019 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 zalej betonem c35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 30.10.2019 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Każda odpowiedź będzie dobra. Daj zdjęcie, opisz. Bo dziury masz, okna chcesz wstawiać, masz ostry kąt. Tyle. Napisałeś.Ja także mam dziury przed domem, ostry zakręt na drosldze i okna do domu wstawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.10.2019 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witam. Mam pytanie jak zabudowac powstale dziury fachowiec powiedział ze za ostry kat i okno musi takie być a dziury zeby dac styropian i odeskowac. Proszę o porade Pilnie napisz to zrozumiale, wrzuć jakąś fotkę, bo tak jak napisano: niewiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts