mario1989pl 31.10.2019 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Witam . Czy ktoś spotkał się z was z samoistnym pęknięciem szyby w kabinie ? Zona kąpała syna , po jakiś 20-30 minutach , gdy go usypiała usłyszała , głośny huk w łazięce . Kiedy weszła do środka , drzwi do kabiny były roztrzaskane w drobny mak , aż strach pomyśleć co by było gdyby stało się to w czasie kąpieli, w poniedzialek mam zamiar zglosic reklamacje do Radawaya , ale juz na kilometr wyczuwam spiewke o uszkodzeniu mechanicznym . Dzwonilem do mojego ubezpieczyciela i oczywiscie moga naprawic szkode ale jako ze w Radawayu ta szyba wystepuje jako element wymienny moga zaproponowac jej wymiane . Pytanie tylko co z pozostalymi starymi szybami , jak myslicie mozna zadac jakiejs ekspertyzy zahartowania szkla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 01.11.2019 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Słyszałam, że po wadliwym montażu kabin szkło pęka- chodzi o wysokie naprężenia.....Szkło się hartuje po to, aby było odprne na wyskoie temperatury np. wrzątek,a Ty chyba w kranie nie masz wody w takiej temperaturze?Może to być i wada szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1989pl 01.11.2019 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Wiesz wydaje mi się , że od napięc to nie powstało bo pękł element przesuwny a na nim raczej występuje luz roboczy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 02.11.2019 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 To dobrze-przynajmniej jeden argument do obalenia -gdyby producent nie chciał przyjąć reklamacji. Ty wiesz najlepiej jak ta kabina była montowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 11.12.2019 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 mario1989pl , możesz napisać czy udało się załatwić sprawę? jakie było podejście Radawayu? Myślę, że osób zainteresowanych zakupem ich produktów, możeto interesować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts