pawek 01.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Witam Forumowiczow stoje przed problemem zamkniecia garazu. Nie bardzi wiem na jaka brame sie zdecydowac. Jedni zachwalaja segmentowe inni uchylne. Chcialbym w tym garazu miec mozliwosc dlubania przy aucie nawet zima, tym bardziej ze jest on w budynku. Prosze o jakies opinie. pozdrawiam. Pawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 01.11.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Segmentowa moim zdaniem jest lepsza choc droższa. Przede wszystkim dlatego że uchylna potrzebuje więcej miejsca żeby ją otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawek 01.11.2004 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Poczytalem troche Archiwum. Z tego co zauwazylem to bramy Wisniowskiego sa OK. Jesli chodzi o miejsce to zaden problem, garaz ma 15m dlugosci, ale szerokosci jakies 3m. Problem w tym ze z jednej strony mam slupek a z drugiej tylko prosta sciane. I stad wlasnie moj problem. Podobno nie da zamontowac sie bramy bez slupka. Kazdy mowi co innego. Skolowany jestem maxymalnie.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greku 01.11.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Mam hormana segmetową z napędem jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 02.11.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 też z żoną szukaliśmy bramy garażowej, uchylna odpadała na przedbiegach, nie podobał nam się taki rodzaj bramy, po drugie w garażu planuję powiesić jakiś grzejnik, a brama uchylną zaszczelna nie jest, więc nastawiliśmy się raczej na segmentową, ale ceny bram segmentowych, do tego jeszcze cena napędu, wiec wychodziło drogo, w końcu wzieliśmy drzwi garażowe drewniane z tej samej firmy co drzwi wejściowe, problem z dobraniem koloru odpadł, wzór drzwi wejściowych i drewnianych będzie podobny,no i cena jeszcze przystepna, co prawda napędu do tego nie zamontujemy, ale nam takie rozwiązanie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.11.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Mam pytanie odnośnie bram garażowych takich jak okna...podobno firma Okno-plus ma w swojej ofercie bramy garażowe! Czy ktos już widział lub ma taką bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawek 02.11.2004 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Zdecydowalem na brame uchylna, ocieplana, prod. Wisniowski. Mysle ze to dobry wybor.dziekuje za wszystkie odpowiedzipzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.11.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Pawek nie bądź taki nie zamykaj wątku może ktoś mi jeszcze odpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boo 03.11.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 My zdecydowaliśmy się na bramę segmentową firmy Alumax.Tańsza od Hormanna a jakość porównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawek 03.11.2004 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Dobrze Agacka. Watek przedluzony do wyczerpania odpowiedzi. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ale coś mało popularna ta brama garażowa Oknoplusa Nie wiem co o tym sądzić...nawet na stronie żadnego zdjątka...całkowita nowość czy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jak garaż zimny to może wzmocnione żaluzje, takie łokienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 wjazd na dwa auta duże to by musiały by być okiennice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 To i tak tną z metra. A może jaki demobil z centrum handlowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 ale ja chcę takie jak okna...a okna mam z oknoplusa, i drzwi wejsciowe też...teraz brakuje mi tylko bramy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.11.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 A bramy (segmentowe) pomniejszych, lokalnych producentów są coś warte? Czy lepiej sobie nimi głowy nie zawracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawek 04.11.2004 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Nowa koncepcja - tradycyjna brama drewniana, dwuskrzydlowa z kutymi zawiasami, zamykana na zasuwe i klóde. Macie moze jakies namiary na wykonawcow?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 04.11.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 W novofermie oferują drewniane bramy na których można nawet sobie coś wyrzeźbić. Np logo firmy, autko, nawet świnke i słoneczko mieli na zdjęciach Co do ceny to kosmiczna -tak powiedział facet który sprzedaje- nie wnikałam w szczegóły. http://www.novoferm.com.pl/images/halle1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekv 05.11.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Też kupilem 2 bramy uchylne ocieplane firmy której tutaj nie wymienię bo sprzedali mi bez VAT-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
infiniti 09.11.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ckwadrat: - zwróć uwagę na bramy Krispolu i Dromy. Mysle, ze sa warte tyle samo co Wisniowskiego, a kosztuja mniej. Jesli masz na mysli bramy jeszcze mniejszych, lokalnych producentow, to nie wiem czy sa cos warte, ale calkowitego rzemiosla w tej kwestii bym jednak nie ryzykowal.-infiniti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts