Sonika 16.04.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Cieszę się , że podoba się Tobie moja brama, ale to chyba nie powód żeby zaraz wyrywać swoją z zawiasów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.04.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Cieszę się , że podoba się Tobie moja brama, ale to chyba nie powód żeby zaraz wyrywać swoją z zawiasów..... oprócz tego mam i inne powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.04.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Cieszę się , że podoba się Tobie moja brama, ale to chyba nie powód żeby zaraz wyrywać swoją z zawiasów..... oprócz tego mam i inne powody Wysłałam Ci odpowiedż na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.04.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 czy możesz mi też podesłać odpowiedż na priv co do ceny,pytałam się o nią w wątku domy forumow. ,ale może nie zauważyłaś?z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 czy możesz mi też podesłać odpowiedż na priv co do ceny,pytałam się o nią w wątku domy forumow. ,ale może nie zauważyłaś? z góry dziękuję Wysłałam Ci wiadomośc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.04.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 dzięki,teraz przynajmniej się orientuję w jakich widełkach ją wstawić.mój luby będzie napewno tym zaskoczony,liczył że będzie dużo droższa,i połozył na niej kreskę.na szczęscie ma swoją uporczywą żonkę.pozdro i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 W tych bramach można mieć różne "bajery".Można mieć inny rodzaj drewna, szybki itd.Im więcej, tym odpowiednio drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonzej 20.04.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Zdecydowalem na brame uchylna, ocieplana, prod. Wisniowski. Mysle ze to dobry wybor. dziekuje za wszystkie odpowiedzi pzdr. ja również zdecydowałem się na wiśniowskiego, ale segmentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Sonika - mieliśmy mieć dokładnie taką samą bramę jak Ty bo bardzo nam się podobała i zawsze miała być drewniana ale chyba firmie Rundum Meir niezbyt zależało na kliencie. Na sam obmiar bramy czekałam na nich pół dnia a pod wieczór dopiero łaskawie pan zadzwonił, że jednak oni do nas dzisiaj nie przyjadą. Mogli mi to wcześniej powiedzieć. Tak więc umówiliśmy się na inny termin i znowu było to samo. Tak więc zrezgynowaliśmy z nich i zamówiliśmy bramę segmentową Normsthala (czy jak to się pisze) malowaną pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 co do bramy :Sonika dla mnie im skromniejsza tyłm ładniejsza,nie gustuję w różnych fanaberiach.czy może pamiętasz wymiar ?zamawianie jeszcze przedemną,mam nadzieję że się poprawili z jakością obsługi klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.04.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja nie kupowałam swojej bramy w firmie Rundu Meir, tylko u kogoś kto te bramy sprzedaje i złego słowa nie mogę powiedzieć na jakośc obsługi.Terminowo i prawidłowo. Romka,wymiaru nie pamiętam, musiałabym zmierzyć.Musiałam zachować konkretny wymiar węgałka za który wjeżdża brama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts