Błażej88 02.11.2019 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Witam, jeśli ktoś wylewał ławy w taki sposób, jak to wyglądało technicznie? Jaki ma to wpływ na całość izolacji i strat ciepła domu. Założenie parterówka 184m bez użytkowego poddasza, ocieplenie fundamenty obustronnie 15, ściany 25 grafit, podłoga 30, sufit 30. Styro max 032, do tego rekuperator i podłogówa. Płyta odpada bo braknie piachu w okolicznych żwirowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.11.2019 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Jaki ma to wpływ na całość izolacji i strat ciepła domu. Żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro106 02.11.2019 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Po co dodatkowo chcesz kłaść izolacje na podłodze to bez sensu.Same wykonanie jest banalnie proste bez żadnych chudziaków i innych fanaberii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 04.11.2019 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Żaden. aż tak ? zobaczę czy mam taką analizę termiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.11.2019 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 aż tak ? zobaczę czy mam taką analizę termiczną Z chęcią zmienię zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Błażej88 04.11.2019 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 A ja chętnie poczytam, i rozważę każdy sensowny pomysł lub radę. Ewentualnie jakieś modyfikacje mojego planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dulin7 04.11.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Zeby taki pomysl wypalil to musialbys pod lawa tez miec xps. Nie ma tez co przesadzac z ta izolacja od gruntu. Przy lawach jest to po prostu praktycznie niemozliwe aby miec calkowita ciaglosc izolacji. Jezeli nie masz opcji na plyte to trzeba sie z tym pogodzic i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts