bies20 02.11.2019 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Cześć wszystkim.Mam pytanie odnośnie montażu okien w nowo powstającym domu. Ościeża są tak wykonane aby zamontować pod nadprożem kasety rolet zewnętrznych a więc nadproża są cofnięte od lica murów aby tam zmieścić rolety. Zdecydowałem się jednak ich nie montować (rolet).Jak się teraz więc przedstawia sprawa montażu okien, chodzi mi tu głównie o problem użycia dybli do części górnej ościeżnicy. Dom z pustaka ceramicznego. Pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 02.11.2019 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Cześć wszystkim. Mam pytanie odnośnie montażu okien w nowo powstającym domu. Ościeża są tak wykonane aby zamontować pod nadprożem kasety rolet zewnętrznych a więc nadproża są cofnięte od lica murów aby tam zmieścić rolety. Zdecydowałem się jednak ich nie montować (rolet).Jak się teraz więc przedstawia sprawa montażu okien, chodzi mi tu głównie o problem użycia dybli do części górnej ościeżnicy. Dom z pustaka ceramicznego. Pozdro Wojtek Przykładowe rozwiązanie problemu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bies20 03.11.2019 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Hm. Dzięki za odpowiedź jednak jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić patrząc na otwory okienne jakie mam teraz. Załączyłbym jakieś zdjęcie ale nie widzę tu takiej opcji dodawania zdjęć w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.11.2019 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Opcja dodawania zdjęć jest i to szeroko przedyskutowany https://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.11.2019 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Jednym słowem nadproża masz całe wyżej o skrzynkę ?Opis twój jest niejednoznaczny Jeśli tak jak ja to interpretuje to albo wyższe okna o ile to możliwe albo od gory dodatkowo poszerzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts