duzers78 02.11.2019 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Witam,Mam do zatynkowania bardzo małą powierzchnię, ściankę 0.80 m na 2.50 m z obu stron. Kupiłem Goldbank Knaufa. Czy do takiej małej powierzchni powinienem posiadać łatę trapezową i łatę H? A może wystarczy zwykła paca styropianowa i metalowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 03.11.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 do tak małęj powierzchni wystarczy trapezowa, paca metalowa, kosa, gąbka, mieszadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 03.11.2019 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Łata jest potrzebna tylko do tego, by zrobić płaszczyznę. Na taką ściankę nie ma sensu kupować. Jak nie masz od kogo pożyczyć, to użyj czegoś prostego. Kawałek profilu, łatki z drzewa ... Jak wyprowadzisz płaszczyznę resztę obrobisz piórem. Chyba, że łata Ci się jeszcze przyda, to kup trapez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duzers78 03.11.2019 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Dzięki. Mam 2 metrową łatę zwykłą, a pióro/kosę kupię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts