leszg 03.11.2019 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Opinia bram segmentowych firmy KRISPOL a SCHOLZ jakiej firmy wybrać jaki napęd ?Czy ktoś z was ma zamontowaną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda Gajewska 07.11.2019 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 My mamy Krispol z napędem Somfy. Działa bez zarzutu, kolor dobraliśmy prawie jak drzwi i okna. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Gdybyś miał dodatkowe pytania, to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek17l 01.12.2019 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Dla mnie najwazniejszą cechą bramy garażowej był system otwierania z pilota i system awaryjny w razie braku prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mervin 19.12.2019 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przedmówca dobrze ujął ten temat. Dla mnie jednak jeszcze kwestia estetyczna też jest ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszg 17.01.2020 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Jaki napęd do bramy garażowej CAME czy SIMU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ore-shop 27.11.2020 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Jak już to brama od beditom. Inwestuje regularnie w nieruchomosci. Ostatnio miałem zlecenie na remonty garaży i nawiązałem współprace z beditom. Lepiej nie mogłem trafić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts