legolass97 03.11.2019 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Cześć wszystkim. Potrzebuje przemalować na biało takie pomieszczenie. Niestety jest to stare budownictwo i całe ściany oraz sufit jest pokryty nierównościami oraz ubytkami i pęknięciami w niektórych miejscach. Chciałbym jedynie odświeżyć kolor i pozbyć się dziur po śrubach, i większych ubytków. Pęknięć nie chciałbym bym ruszać ze względu ze pomieszczenie za 2-3 lata będzie przechodziło generalny remont. Ubytki po śrubach czy dziury wiem jak uzupełnić ale zastanawiam się co z pęknięciami? Są one napuchnięta a nie mam aktualnie możliwość ruszać tego aby wszystko zdzierać i szpachlowac. Ktoś może doradzi jak podejść do tego tematu? Pozdrawiam i dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 03.11.2019 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Wydaje mi się, ze bez zerwana tego tynku nic nie da malowanie. Jak ściana nasiąknie, to ten tynk odpadnie.Ale nie jestem fachowcem...baaa nawet facetem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts