klaudiusz_x 08.11.2019 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Czy jest prawnie dopuszczone montowanie takiej "czapki" nad wylotem komina dymowego dla kotła na paliwo stałe o.Jeśli tak, to czy są jakieś dodatkowe uwarunkowania. Czpka w celu zadaszenia przed deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.11.2019 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Co doczapek. Miałem strażaka działał ładnie ale wymaga konserwacji czego nie robiłem. Mój się zacioł i akurat tak wiało że dmuchało w komin włączył się czujniki CO po tej akcji zdemontowałem strażaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 08.11.2019 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Wiem, że montują.Tylko czy to jest dopuszczone przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.11.2019 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Nie sądzę by był jakiś zakaz....Ja zalecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts