Mariotbg 09.11.2019 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Witam, mam problem od paru lat, ukruszył mi się mechanizm do otwierania okna, przez co nie można go tak naprawdę zamknąć, ukruszył się jeden z ząbków. Materiał, z którego jest zrobiony nie jest spawalny ( co widać, upalił się podczas próby naprawy ) jest po prostu lichy. Czy są jakieś listwy do kupienia do tego typu okien lub istnieje inna możliwość naprawy ? Okno z późnych lat 90 lub początek 00.+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.11.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Nie wiem jak Ci pomóc, ale na pewno kolega Ivo będzie widział. Najlepiej jakbyś z tym elementem poszukał firmy okiennej ze śmietnikiem, w którym zwykle są takie okna z demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariotbg 11.11.2019 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Okna z roku 1997r. taka chwilowa partia, nawet producenta nie ma. Myślałem nad kupnem takiej całej ramki do wstawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.11.2019 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Ramkę (czyli skrzydło? ) czy zasuwnicę (zamek) i tak najszybciej dostaniesz na wspomnianych przeze mnie śmietnikach. Jak chcesz to wpadnij do mnie i sobie wybierz co CI pasuje. To właśnie w dobraniu odpowiedniego elementu a raczej braku chęci do tego będzie największy zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts