BBrowarbob 09.11.2019 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc na wstępie chciałbym się przywitać. Hello. Znajoma ma problem z cieknącą spłuczką w stelażu podtynkowym. Niestety nie ma tam żadnych nazw, symboli czy czegokolwiek po czym można by poznać jakiej firmy to stelaż a już żadnych "papierów" itd. nie posiada. Może ktoś z forumowiczów spotkał się już z tego typu mechanizmem, połączonym z przyciskiem za pomocą linki. Poniżej wklejam fotkę, jak to wygląda. Będę bardzo wdzięczny, za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRAB 09.11.2019 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc na wstępie chciałbym się przywitać. Hello. Znajoma ma problem z cieknącą spłuczką w stelażu podtynkowym. Niestety nie ma tam żadnych nazw, symboli czy czegokolwiek po czym można by poznać jakiej firmy to stelaż a już żadnych "papierów" itd. nie posiada. Może ktoś z forumowiczów spotkał się już z tego typu mechanizmem, połączonym z przyciskiem za pomocą linki. Poniżej wklejam fotkę, jak to wygląda. [ATTACH=CONFIG]436858[/ATTACH] Będę bardzo wdzięczny, za pomoc. Koło? https://www.nanolazienki.pl/Kolo-94047-Zawor-spustowy-do-spluczki-43227.html Poznaję po przycisku Pozdrawiam RK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBrowarbob 09.11.2019 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Wielkie dzięki, co prawda ten model już nie jest dostępny ale znalazłem zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts