Docent - Gdańsk 13.08.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 Myślę, że powinniście bardziej otworzyć się na czytelników - nie tylko dla tych, którzy zarabiają górę pieniędzy i dla nich budowa to jest przysłowiowa " bułka z masłem". Powinniście także mieć jakieś propozycje dla przeciętniaków, którzy posiadają nie więcej niż 4 tys. netto na miesiąc i także by chcieli wybudować coś własnego. Pomimo iż jestem stałym czytelnikiem Muratora już od dwóch lat - to z każdym miesiącem zauważam jak ten miesięcznik "schodzi na psy" i zajmuje się typową komercją i reklamą najbogatszych firm i zarazem najdroższych materiałów budowlanych. Szanowna redakcjo zaoferujcie coś dla nas - to może przybędzie w Polsce więcej szczęśliwych posiadaczy swojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 09.10.2002 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Nawet nie mam komu odpowiedzieć - czy naprawdę nikt w tym kraju nie myśli o budowie taniego i oszczędnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2002 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Docent. Skup się bardziej na tym co jest na tym forum niż na własnej wypowiedzi. My tu wszyscy tanio budujemy i chcemy te domy utrzymać za niewielkie pieniądze.(oczywiście są rożnice w kosztach, ale jak przestudiujesz uważnie wątki o tanim budowaniu, kosztach, to zobaczysz w czym rzecz) Pozdrawiam i życzę miłej lektury. Jakby co-wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 09.10.2002 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Docenik, spokojnie, a wszystko stanie sie jasne. Jam biedna jak mysz kościelna, ale tak mi zbrzydły te podnajmowane dziury, że MUSZĘ swoją wywiercić i już Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Myślimy, że "Murator" stara się pomagać przede wszystkim tym, którzy nie mają zbyt wiele pieniędzy na dom. Przykład? Przewodnik "Dom na trudne czasy" w nr 4/02 gdzie radzimy krok po kroku jak zbudować dom za 150 tys. zł. Przykładów można podawac bez liku, więc Docencie - do dzieła - z Twoimi dochodami masz szansę na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts