Joszi 02.11.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Chcialam przykryc stara podloge drewniana plytkami ceramicznymi- podloga jest mocna, w miare rowna, stabilna, nie ugina sie i nie skrzypi. Jak mam sie do tego zabrac? czy trzeba zastosowac wylewke i jaka, jaki klej? Prosze o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 02.11.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 ja zrobiłem tak: na deski dałem siatkę taką jak na elewacje i przeszpachlowałem Atlasem plus, na to wylałłem masę samopoziomującą, bo było ciut nierówno no i płytki. Nie wiem czy jest to poprawnie, ale zdaje egzamin i nic się z tym nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joszi 03.11.2004 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 dzeki Jezyk, to juz konkrety - a jeszcze sprecyzuj co znaczy - przeszpachlowaC pokryc całą siatkę atlasem? i jakiej grubosci wylewke zastosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 04.11.2004 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 pokryłem całą siatkę atlasem Nie pamiętam jaką wylewkę dałem, na pewno była firmy atlas, grubość ok 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joszi 04.11.2004 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No to do dzieła ) Dzieki, chyba juz wszystko jasne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 13.11.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 nieiwem czy Ci to jeszce cos pomoze, ale moze jeszce nie zrobiles tej podlogi skoro podloze rowne mozce, to nie trzeba robic na warstwei oddzielajacej czyli foli, w takim przypadku, podloge gruntujesz (hyba ze malowana jakas olejna) uszczelniasz wszystkie szczeliny gdzie masa by mogla wplynac, rozkladasz siatke zbrojaca (taka ja do elewacji z wlukna szklanego) wylewasz specjalna mase np. ATLAS SAM 150, oczywisice pamietajac o dylatacjach wokol scian innych rur, i na to plytki, jednak naley sie liczyc, ze troszke poniesie Ci sie poziom podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joszi 16.11.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Dzieki:-))podloga nie jest malowana olejna- byla lakierowana ale lakier tez juz sie bardzo wytarl i 3/4 to gole drewnoCzym zagruntowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proinsek 17.11.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 zapraszam na http://www.castoram.pl tam jest taki dział porady - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.11.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 w zasadzie jezeli bylo lakierowane, to nie trzeba, bo zawsze cos tego lakieru zastalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts